Door de jaren heen hebben wij een netwerk van specialisten opgebouwd waarvan wij er hier een aantal aan u voor willen stellen. 

Logo Joomla Website DesignerJoomla Website Designer

Al jaren een begrip op het gebied van Joomla Websites is dit bedrijf uit Heemskerk. Kleine sites, grote sites, kleine bedrijven, beursgenoteerde bedrijven, allemaal vonden zij de weg naar dit bedrijf. Ook een veelheid aan webshops wordt door dit bedrijf in de lucht gehouden. Ook voor hosting en onderhoud bent u bij deze professionals aan het juiste adres. Voorts is Joomla Website Designer onze Google AdWords Qualified Partner en beheren zij onze AdWords campagnes. Zo bent u, zijn wij, verzekerd van absolute topkennis van AdWords en website design.

Logo Cat-chy tekstschrijverCat-Chy Teksten

Elke keer weer verrassend, geschreven en gedacht vanuit de doelgroep, vlotte teksten specifiek geschreven voor een website. Irene Boer van Cat-Chy Teksten is een klasse apart. Bij elke opdracht verdiept ze zich zodanig in de materie dat je bijna denkt dat er een professional aan het woord is. Tien teksten over tuin-aanleg? Geen probleem. De volgende keer meerdere teksten over laboratoriumstoelen, ook geen probleem. Telkens weer spreekt de professionaliteit van de schrijfster. We zijn heel blij dat we deze dame uit Haarlem in ons netwerk mogen hebben. Voor u als klant brengen we hier onder andere onder het schrijven van de geoptimaliseerde pagina's (landingpages) voor de gekozen zoekwoorden en zoektermen.

Uniek in ontwerp Marthy MouritsUniek in ontwerp

Sinds kort werken we met deze dame, Marthy Mourits. Marthy werkt in de omgeving van Rotterdam als grafisch ontwerpster en beheerst het vak als geen ander. Grafisch ontwerp vraagt een creatieve geest en van Marthy kun je een heleboel zeggen maar niet dat ze saai is. Of u nu op zoek bent naar een spetterend ontwerp, een verrassende reclame-uiting of alleen maar een visite-kaartje, bij Uniek in Ontwerp bent u aan het juiste adres.

 

Overige partners

Gratis downloads