Over optimalisatie5 belANGRIJKE SEO fouten die u niet wilt maken!

Sommige mensen stoppen hun linkbuilding campagne omdat ze denken dat het niet werk. Dit terwijl het in de meeste gevallen niet werkt omdat één of meer van de volgende regels niet in acht genomen zijn:

  1. Het aantal verkregen backlinks is gewoon nog niet genoeg om in de Top 10 te komen bij Google op de door u gekozen zoekwoorden. Gebruik onze Gratis SEO Kosten Calculator om uit te vinden hoeveel backlinks u werkelijk nodig heeft. Kijk pas na het verkrijgen van de benodigde backlinks of uw campagne de gewenste resultaten heeft opgeleverd. Wanneer u stopt voordat u het aantal benodigde backlinks heeft bereikt, dan is uw investering waardeloos en zonde van uw en onze tijd. 
  2. Google laat geen resultaten zien in de eerste 3 maanden omdat backlinks die jonger zijn dan 3 maanden niet worden meegenomen in de bepaling voor een Top positie in Google. Het is dus zonde van uw tijd om elke dag  te kijken naar het scherm of Google uw site al gevonden heeft. Van ons krijgt u een maandelijkse update zodat u volledig op de hoogte blijft.
  3. Uw website of pagina's kunnen "over geoptimaliseerd" zijn of zijn geweest. Voorbeelden hiervan zijn - keyword stuffing (100x uw belangrijkste zoekwoord op 1 pagina gebruiken) - cloaking (teksten verbergen achter plaatjes of teksten in het wit op een witte achtergrond plaatsen) - etc. Google straft dit, sinds de laatste updates, steeds harder.
  4. Als er nieuwe backlinks worden gebouwd, doe dit dan niet te snel. Idealiter loopt het bouwen van een natuurlijk linkprofiel gelijk met het stijgende aantal bezoekers op uw site. Worden de backlinks te snel verzameld, ziet Google dit als niet natuurlijk. Zorg er dus voor dat het aantal bezoekers op uw website geljke tred houd met het verzamelen van backlinks.
  5. Google heeft een algoritme ontworpen waarbij een vorm van psychologische druk op u wordt uitgeoefend. Wanneer u backlinks aan het verzamelen bent, zult u zien dat de resultaten van uw website zullen dalen. Echter na een maand, soms twee maanden ziet u steeds betere resultaten, vele malen beter dan in het begin. Onze Google experts, alsmede de specialisten van SEOmoz en andere platforms, hebben dit zien gebeuren. Google praat hier zelfs over in hun eigen patent 8.244.722. Dus, wanneer uw positie in Google slechter wordt direct in het begin, gaat alles eigenlijk helemaal goed. Blijf bij uw linkbuilding plan, blijf backlinks verzamelen en met een maand of twee worden uw posities vele malen beter. 

Gratis downloads