10 SEO Fouten waardoor mensen stoppen en niet de Top 10 Positie in Google behalen

OnvoldoendeDe meeste mensen stoppen hun SEO campagne omdat ze denken dat het niet werkt. Terwijl ze in feite de Top 10 Positie in Google niet gehaald hebben doordat ze één van de volgende fouten hebben gemaakt (zorg ervoor dat het ú niet overkomt).

1. Het aantal aangekochte links is niet voldoende om een Top 10 Positie in Google te behalen. Gebruik de Gratis SEO Kosten Calculator om te achterhalen hoeveel backlinks u nodig heeft om in de Top 10 te geraken. Zorg ervoor dat u deze links aangekocht hebt voordat u besluit dat uw Linkbuilding Campagne niet werkt. Zonder de benodigde hoeveelheid backlinks die u nodig heeft om uw concurrentie te verslaan, is elke investering nutteloos.

2. U vraagt backlinks aan op websites of pagina's die minder dan 3 maanden actief blijven. Of uw backlinks worden binnen 3 maanden weer verwijderd van de linkpagina. Let op: Google neemt geen linkjes mee in de beoordeling van uw site die jonger zijn dan 3 maanden.

3. Uw linkprofiel kan over-geoptimaliseerd zijn met teveel dezelfde anchorteksten (duplicate content). Dit wordt door Google gestraft met een lagere Positie.

4. Gedurende de laatste 3 maanden heeft u héél veel linkjes verkregen of gekocht via bijvoorbeeld een linkfarm (websites die alleen bestaan uit linkjes en geen tekst of onderwerp hebben). Wanneer u bijvoorbeeld gebruik gemaakt heeft van een deal zoals 1000 linkjes voor 300 euro, ziet Google dit als een niet natuurlijk linkprofiel en wordt uw site gestraft met een lagere Positie. Wegblijven bij dit soort aanbiedingen dan ook.

5. U heeft alleen maar backlinks gekocht op sites met een PageRank van 3 tot 7. In dit geval zal uw positie dramatisch dalen omdat, wederom, Google dit ziet als onnatuurlijk backlinks verzamelen.

6. Wanneer meer dan 90% van uw backlinks verwijst naar de homepage, lijkt het voor Google ook niet natuurlijk.

7. Wanneer het grootste deel van uw backlinks niet wordt omgeven door content, zal Google dit als niet natuurlijk kwalificeren en dienovereenkomstig straffen.

8. Wanneer nieuwe backlinks te snel worden aangekocht en het aantal backlinks houdt geen gelijke tred met het toenemen van bezoekers op de site, zal dit geen verbetering geven in de zoekresultaten. Google redeneert simpelweg, er kunnen geen linkjes ontstaan wanneer er geen verkeer is. Linkjes kunnen niet vanuit het niets ontstaan.

Gij zult niet stelen9. Uw website kan geleende teksten bevatten (duplicate content), uw website kan te weinig unieke content bevatten, er is geen sitemap voor Google, er is geen Robot.txt file aangemaakt enz ..

10. De aangekochte linkjes zijn niet allemaal geïndexeerd door Google na 3 maanden.

Wanneer u denkt dat u een van deze fouten heeft gemaakt, of uw huidige SEO-specialist heeft één of meerdere van deze fouten gemaakt, laat het ons weten en wij zullen een oplossing voor u uitwerken. Natuurlijk met onze "niet goed – geld terug" – garantie.

Gratis SEO Rapport

Gratis downloads